Hej Kryddor

Oktober 04.  Oki doki, de är bara att acceptera, hösten är här och någon enstaka kort tur kanske det kan bli innan det är dags att ställa in ekipaget inför kommande vinter. Jo vi vet att det finns riktiga hårdingar som åker även om höst temperaturen ibland ligger runt 5-6 grader, men flertalet har då redan gett upp och istället gått in i puts och service läge så ögonstenen står klar inför den vår som så småningom kommer. Det har blivit några enstaka körningar, kanske inga organiserade men Kryddorna har trots allt åkt för vädret har faktiskt emellanåt varit riktigt fint i perioder under september, men det var då det, nu är det andra väder prognoser.
Kryddorna träffas ju som vanligt var annan torsdag och ibland lyckas vi till och med lösa något världsproblem över en kopp kaffe när vi träffas mellan skratt och dåliga skrönor, trevligt har vi iallafall. Några av MC handlarna har haft höst visningar och även visat nya årsmodeller och Kryddorna har givetvis varit där och stått o dräglat, dock har vi inte snappat upp Ännu att nån Krydda gjort slag i saken så att säga, men vi skall inte förvånas om det dyker upp nåt nytt åk.
I planeringen ligger just nu inget nytt och nästa stora hållpunkt blir Kryddans 20 års jubileum som skall avhållas i Januari. Utskick och info om detta kommer från Maria via FB gruppen till berörda.

Ta det lugnt därute och åk försiktigt oavsett transportsätt med god framförhållning, för vimsiga bilister (och cyklister) finns det gott om och nu tillkommer i vanlig ordning höstlöven som gör det hela extra spännande.

Redax / Oktober 4 / 2019