Hej Kryddor

Augusti 04-2019. Juli började precis lika ogästvänlig som Juni slutade, kall och ostadig men sen kom en svag stabilisering till mer normalt Svenskt sommarväder för att sen under de sista 8-9 dagarna i månaden övergå i sydländsk hetta och återigen fick medierna fnatt om än det ena o än det andra och jordens undergång var åter nära, det är ju för bövelen bara väder och vi vet att det skiftar år från år. Ja ja semester perioden är igång och Kryddorna är än här o där men några turer har trots allt åkts. Senast var det ett torsdagsgäng som åkte till Tydingesjön och av berättelserna så blev det en härlig dag. Månaden avslutades ( ja egentligen var det den 1/8)med första torsdagsträffen som var välbesökt och det fanns ju en del semestersnack att hantera. Dagen efter alltså den 2/8 blev det sen sommarens första AW där 7 Kryddor smakade på ölen. Ännu är vi ju inne i semesterperioden och det blir väl lite spridda körningar, men som sagts innan så är det upp till var och en att ta tag idet och vill Du ut o åka så släng en blänkare på FB gruppen så är det förhoppningsvis fler Kryddor.

Kryddans torsdagsträffar är härmed i igång och vi kör med 14 dagars intervall som tidigare och vi kallar internt via FB-gruppen.
Ta det lugnt därute och åk försiktigt oavsett transportsätt med god framförhållning, för vimsiga bilister (och cyklister) finns det gott om och dom lär sig aldrig att motorcyklarna är ute igen.

Redax / Augusti 4 / 2019