Hej Kryddor

November 12Höstmörkret har tagit oss i sitt grepp och det går fort mot December med alla dessa "måste". Höstlöven faller men en hel del kämpar för att hålla sig kvar, så ännu är det inte kala träd, men det kommer. Finns det nån Krydda som ännu hoppas på en sista runda, ja helt omöjligt är det inte men de flesta har nog tagit det vettiga beslutet och ställt in hojen och kanske även gjort vinter service. Ett par riktiga frostnätter har vi haft och fler kommer ju det vet vi sen gammalt för så skall det vara. Oavsett så träffas Kryddorna ju som vanligt var annan torsdag och ibland lyckas vi till och med lösa något världsproblem över en kopp kaffe när vi träffas mellan skratt och dåliga skrönor, trevligt har vi iallafall.
I planeringen ligger just nu inget nytt och nästa stora hållpunkt blir Kryddans 20 års jubileum som skall avhållas i Januari. Utskick och info om detta kommer från Maria via FB gruppen till berörda.

Ta det lugnt därute och åk försiktigt oavsett transportsätt med god framförhållning, för vimsiga bilister (och cyklister) finns det gott om och nu tillkommer i vanlig ordning höstlöven som gör det hela extra spännande. O Du, glöm inte reflexer när Du förflyttar Dig för i mörkret syns Du inte.

Redax / November / 2019