Rubrik Datum Text av Bilder av
Avrostning Dalby 2006-04-29 Robban Ibe

Ett glatt gäng passade på tillfället att öva färdigheterna på mc inför säsongen hos Sydsten i Dalby. Ett fantastiskt område med stora ytor för att lägga ut övningsstationerna. Lite damm var det men välsopat så det förslog.

Ett trevligt arrangemang med olika manöverprov så som slalom, krypkörning, accelerations- och bromsprov mm. Som belöning för våra ansträngningar bjöds på korvgrillning, kaffe och tillfälle till mingel bland likasinnade. Ett stort tack till Anders Slätteryd, Bengt Linné och Sydsten.

Efter många om och flera men (män) fick vi så småningom igång Kristinas hoj också, den ville liksom inte starta när vi skulle hem. Till slut tog ju batteriet slut, så det fick bli startkablar till en Audi. Efter en 10 minuters frustande o hoppande började den så smått o gå på 2 cylindrar, ( ja där e bara två på en såån).

Robban:
Därefter tog jag täten och la kursen mot Malmö, vi vågade helt enkelt inte ta någon längre runda, tänk om HD fa-tyget stannade ute på en ödslig väg. Nä det blev jag och Eskil, Kristina och Patrik via Staffanstorp, Nordanå och hem. Ja förvisso fick vi släppa Eskil till IKEA, hans qvinna hade beordrat honom dit för inhandling. Hm, undrar hur faan han kunde köra hem en Billy bokhylla på knarren.

Nu har jag bestämt mig för att bli meteorolog i mitt nästa liv, " regnet kommer klockan 15 och blir kraftigt" Inte faan såg jag något regn, men klockan 20 däremot kom det i Limhamn 50 stänk. Måste vara ett himmelrike att få kunna stå publikt via radio och tv, skrämma upp folk och inte behöva stå för sina ord senare. Alltså Meteorolog, de e det nya yrket för oss i Sverige, ha allt o inget ansvar, jippie. 

Från Kryddan övade: Staffan, Robban, Eskil, Viggo, Tommy, Patrick och Krisztina. Övade på 4 hjul gjorde Ingvar Bengtsson, det gick också bra.

Bilder finns på 
Krydd foto 


Anders o Bengt höll genomgång före racet.

Grillmästare för dagen Anders, jagas här av en
korvsugen Viggo.
< Tillbaka >