Rubrik Datum Text av Bilder av
Gocart på Lockarp 2006-09-24 Robban Ibe, Robban

Solen lyser från en klarblå himmel, spänningen ligger i luften och vi har samlats på Lockarps Gokart bana. Här blir det hård racing, det syns i ansiktena på folk, det var beslutna miner och en hel drös som skulle köra.

Tuffast var Eskil, han har iofs sprungit o tuffat sig dom sista veckorna, för här skulle vinnas. Väl omklädda och instruerade satt alla ner i kartarna o var nu klara för provrundor, utslagsvarv o sen final. Vi som stod o tittade på konstaterade snabbt vem som hade flyt och körkänsla, det utkristalliserade sig snabbt ett gäng med Ingva.A, Jeffe; Patrik S, Jorma, o så Eskil som gjorde piruetter på banan, så hädanefter blir han kallad Isprinsessan, han hade iallfall roligt o efter ngt uppvärmningsheat var han på G. Men ingen såg ut att kunna röra Ingvar A. Finalen gick av stapel strax för 16,00 o det var verkligen hård racing som presterades.

Slutresultatet blev 1:a Ingvar A, 2:a Geoffrey, 3;a Jorma. Fint race grabbar, Sen kom övriga i följande ordning, Staffan, Eskil!!!, Patrik S, Viggo, Rickard, Hampus som kom före sin far Tommy, Chrisztina och Christoffer, Rickys son. Väl värt att nämna är yngste föraren Hampus, som körde riktigt bra trots sin ringa ålder.

Bilder finns på 
Krydd foto 

Prisutdelning: 1: Ingvar Andersson, 2: Geoffrey Smith, 3: Jorma Rinne

< Tillbaka >