Rubrik Datum Text av Bilder av
Årsfest 2007-01-27 Ibe Ibe o Adrian

Ja, då har Kryddan fyllt 8 år och det är årsfest. Insläppet var 18.00 och Maten som kom från restaurang La Trattoria serverades 19.00. Så folket hann att bekanta sig med varandra och ta plats vid borden. Stämningen var hög så även ljudnivån när alla pratar i mun på varandra och trevligt värre. Maten var verkligen kanon med Saltimbocca och som efterrätt Pannacotta som var något med vaniljkräm och lingon. Det satt som en fläskläpp mitt i prick.

Jörgens söner, Christoffer och Fredric, var hovmästare och traktörer, Som de skötte med bravur. Efter maten var det lottdragning på vårt lotteri med en hel del fina priser, till folkets jubel, som skänkts till klubben av medlemmar och företag.

Sedan drog dansen igång, och jag måste säga att vårt husband är helt suveränt. Denna gång hade vi förstärkning av ingen mindre än Benny Pedersen på Steelgitar, en man som även han har ett förflutet i cykel (svenskmästare, de du ) och som Kenneth spelar även i Tombola. Så det var verkligen en upplevelse att bara sitta och lyssna, men nästan alla dansade för fullt ända till klockan ett på natten.


Bilder finns på 
Krydd foto 


Här rockar Eskil loss så bra att han blev utnämnd till årets danskung
och vann Lars Håkanssons vandrings pris. Danspartnern är Anette

< Tillbaka >