Rubrik Datum Text av Bilder av
Avrostning 07 2007-03-31 Kenneth Ibe

Avrostade kryddor på tur……..

Efter en mycket trevlig och nyttig avrostning på Sydsten …Tusen tack Anders och Bengt och alla andra som hjälpt till med att ordna denna nyttiga aktivitet.

”Livräddande” manöver övningar blandat med kaffe, läsk, grillad korv och trevligt sällskap var ingredienserna denna dag i Dalby…..

Efter dessa övningar satte alla nyrostade kryddor iväg på en hastigt planlagd tur genom vårt Skånska landskap med stigfinnaren IBe i täten.

Vi drog iväg direkt från Sydsten mot Veberöd bara för att vända av mot Björnstorp.
Inne i Björnstorp väntade ett nytt manöverprov……Vid Björnstorp skola vände vi in på skolgården in i skolan sal 3, där vände hela kortegen för att köra tillbaka igen ….. nej bara en liten bit. Ibe hade funnit en alternativ väg mot Häckeberga, där vi kunde se ett kalhygge….blåser inte skogen ner kan man alltid hugga ner den……

Efter 17 svängar femtioelva korsningar och ett par ruscher i biljaktsfart…kunde vi landa på bana 11 på Sturup…… Hade ingen aning om att man kunde komma till Sturup ”bagifrån”

Har idag lärt mig detta!!

Vi körde nu vidare mot Bökeberg där undertecknad röjde som skinnbuse på 60-talet….kan skriva en bok om mina erövringar i dessa dungar, men tänker inte göra så, med hänsyn till att vissa inblandade fortfarande kan vara i livet!!! Alt vara gifta……

Då vi kom fram till Malmö kunde vi konstatera att vi blidde bara 3……………. 10 föll bort på vägen, alt körde hem efter en fantastiskt trevlig dag.

Undertecknad tackar alla idag medverkande kryddor för en trevlig dag!!!

Lets do it again.
Kenneth

Med på turen var: Staffan, Krisztina, Robban, Jorma, Ricky, Patrick K, Adrian, Jeffe, Marco, Leif, IBe, Kenneth och 2 nya intressenter för medlemskap i klubben, Stefan Olsson och Kai Egon Nilsson
Bilder finns på 
Krydd foto 


Den där historien om hunden..stämde den verkligen....

< Tillbaka >