Rubrik Datum Text av Bilder av
Nya Kryddboet 2007-04-28 Kenneth Ibe

Vilken fantastisk känsla att se vårt nya kryddbo ta form. Alla möjligheter som innan just var bara möjligheter och tankar börjar nu genom vår egen ”duracellkanin” Ingvar A ta form.

Denne man borde det resas staty över högst upp på kryddhyllan, han jobbar oförtrutet på trots att en av stadens kriminella ynglingar krossar rutan till V90´n parkerad just utanför lokalen under tiden han hamrar och spikar……..

Nu skall dock inte Ingvar A rosas för mycket, för som ni alla kan se på bilderna nedan, så får även Ingvar kalla in experthjälp.
Vad är då lämpligare att plocka in än två statstjänstemän i konungens tjänst. Båda i nyskick
Både vad gäller kropp som hjärna…….här har det sparats på kapaciteten under många år!!

Nu förstår ni alla att det gäller ett rent precisionsjobb som kräver sin man…..

Vi har haft några mycket trevliga dagar under några helger, jobbiga javisst!! Men skall det bli fint så………….Ibe har släpat sig omkring med vattenflaskor (vattnet avstängt f.n.) till kaffekokning, samt ett oavbrutet meckande med bröd och pålägg till den tappra kryddskara som slutit upp under dessa bråda dagar…..tack Ibe.

Och till sist måste jag lyfta på hatten för vår blivande grillmästare Leif, som trots att vi alla närvarande försöker få honom att dra ner tempot och ta det lite lugnare, istället har haft
Ingvar A tempo som ibland gjort oss oroliga……..

Jag har ändå på plats försökt att visa med tydlighet hur ett statstjänstemanna tempo får kroppen att nästan inta ett lobotomiskt tillstånd, vilket är bra för kropp och själ!! Men icke,
Leif far på och dyket upp som en ”Karracua” i båda klubblokalerna samtidigt!!

Vid tangentbordet och som representant för F.B.A.K. (Föreningen för beundrare av arbetande kryddor) / Kenneth

Bilder finns på 
Krydd foto 


F.B.A.K. (Föreningen för beundrare av arbetande kryddor)


< Tillbaka >