Rubrik Datum Text av Bilder av
Mölle i höstskrud 2007-10-07 Robban Ibe o Patrik

10.00 på klubben och vi hade ju bestämt att bara åka en kort runda, några hade ju vissa förpliktelser att göra. Vi var, Ingvar A, Patrik, Leif, Niels, Eskil o broder Ulf, Robban och Ibe på 4 hjulingen.

Vädret var toppen o gårdagens väder gav mersmak och ivriga diskussioner om vart vi skulle åka. Tidigare i veckan hade R Holmqvist framlagt förslaget om Mölle o Arild, men vi skulle ju inte åka långt .... Rickard. Vi tog ditt förslag, men saknade er på plats.

Kursen blev lagd av I:A över vägar som jag inte riktigt vet var men vi kom i alla fall över Dösjebro, Annelöv, Tågarp och fram till Helsingborg där det var dags med tankning. Den sköna solen började nu så nätt fördunklas i små moln som verkade till att bli fler nordvart dit vi skulle. Genom vackra Helsingborg o då speciellt kustvägen, innan vi passerade Sofiero med kurs Höganäs o sen direkt Mölle.

Väl in glidandes i Mölle hade solen nu helt gått i moln o en bister havsbris hjälpte till att sänka temperaturen ytterligare, Men bikers är ju varmt klädda o fryser inte ( eller hur Eskil). Termosarna åkte fram o vi bänkade oss på hamnplatsen o drack vårt kaffe och åt våra mackor, ja ja inte Ibe, han bänkade sig vid köket för att få sin fiskefilet. Allt var stängt i hamnen, det var bara vilsna turister osse vi hårdingar. Eskil´s bror hade på fredagen fått sitt mc kort, så detta var en nyhet för honom att åka på detta sättet, men det gjorde han med bravur. Han konstaterade att  stämningen o gliringarna var tuffa men hjärtliga i sällskapet och att Eskil ofta stoppade ut hakan.

Klockan hade ju rullat på o dessa så kallade förpliktelser hade vi  nu skjutit på framtiden, vissa fick väl en massa sms´er att svara på senare. Kurs hem tog vi över Jonstorp, Åstorp, N Vram, Stenestad, Knutstorp, Torrlösa; Marieholm, Furulund, Malmö. Speciellt vägen över N Vram till Stenestad o sen vidare till Knutstorp var extra knixig idag pga. löv o trafik. Jag konstaterade att jag måste nog ta en bussförare utbildning, för hojen är stor o otymplig o jag fegar i kurvorna när jag tror att det är halt. I höjd med Stenestad hade solen kommit fram igen från en blå himmel så den värmde gott. Alla åkte vidare mot klubben, utom IBe som vek av till Lund sjukhus för att hälsa på sin far, där vi avslutade med en god kopp kaffe o en massa skitsnack i vanlig ordning. Tack alla för en fin höst resa.

Bilder finns på  Krydd foto 

< Tillbaka >