Rubrik Datum Text av Bilder av
Charity Run 2008 2008-05-04 Robban Patrik

Söndag sol o värme, allt var perfekt hojväder. Vi var ett litet gäng som beslutat oss för att åka  Malmoe Chapter Sweden rally till förmån för Nedira fonden. Det blev beslutat möte på klubben 10,30-10,45. Vi blev sex helformat och en halvformat, Leif, Geoffrey o Marco, Adrian,Patrik K, Robban och Eskil.

Avfärd 11,00 Till Mc huset för start, men tydligtvis har vissa amerikanska klockor inte samma tidsvisning som våra andra, men han kom ifatt oss iallafall. Huj var här var hojar, totalt blev det 380 startande. 

Jeffe fick äran att leda oss, vi andra är ju inte precis några super navigatörer, men Jeffe han kan han. Turen startade över Mölleberga, Nevishög där första kontrollen var med sina kluriga frågor, ja resultatet är inte mycket att orda om det var allt från rena nollor till någon enstaka rätt poäng. Ja jisses. Vi fortsatte sen över Kornheddinge, Dalby, Södra Sandby, Räften, Odarslöv o Igelösa till nästa kontroll i Örtofta. Här var det lunchdags med goa körvar, ja vi tog maten före det där besvärande med att besvara frågor igen, bara för att fortsätta i samma takt som förra kontrollen, den som var bäst var Marco! Vuxna karlar utklassade av en liten ungdom, jiiiises.

Vägarna vi åkt på var fina o vackra, fälten gula av den utslagna rapsen o alla dofterna därtill, ooh de e vår.  Vi åkte vidare över Väggarp mot trollenäs o sen mot Stehag där kontroll tre fanns, Ja men nu gick det klart mycket bättre med frågorna, till och med en o en annan fullpoängare, som Patrik sa, nu kommer vi starkt. Runt Ringsjön och mot Ludvigsborg, Södra Rörum och genom Hörby ut mot Östra Sallerup där målet fanns hos MC montage, ja herre je så trångt så trångt med alla hojar, men vi blev invisade någonstans mitt i röran, och där fick vi bli. Sista kontrollfrågorna, njae någon slutspurt blev det inte och jag undrar om inte Marco vann över oss alla Kryddor. 

Kaffe och våfflor satt gott och vi minglade runt lite. Märkliga mörka moln började torna upp sig så vi beslöt att dra hemåt, jeffe o Marco tog raka väge hem, vi andra åkte över Hörby, Löberöd, Harlösa, Sandby, Dalby o sen Malmö. Tack pågar för en underbar dag o en eloge till dom som lagt upp rundan vi åkte. Kan nämna att det tydligtvis kom in 44.000 på startavgifter o allt runt omkring som gick till fonden, inte illa. 

Bilder finns på  Krydd foto 

< Tillbaka >