Rubrik Datum Text av Bilder av
Wind & Fire 2008-08-09 Robban Robban o Patrik

Wind & Fire Rallyt skulle vi köra denna Lördag, efter veckans regn osv så var det skönt med lite uppehåll, så solen lyste vackert på oss när vi träffades vid 11 tiden på klubben, någon större uppslutning var det inte, Patrik, Geoffrey o Jeanette, Ingvar A och Robban.
Vi rullade iväg till Malmö Brandstation där I:A mötte upp. Ja det var mycket hojar, men inte lika mycket som tidigare år. Vi anmälde oss snabbt och gjorde vårt bidrag till barnklinikerna, I:A konstaterade snabbt att det var en d-ja tråkig rutt dom lagt upp, men men. Innan avfärd var det ju då dags med att klara 4 tipsfrågor, eftersom vi hade Patrik med och han som vanligt var förbenat självsäker på ”att de här frågorna är väl inget” så skulle ju detta gå lätt som en plätt. Men efter fråga två sågs en viss misstro i Patriks annars så glada ansikte, själv hade jag redan efter fråga ett slängt in ”hatten”, ja o på den vägen var det på de första frågorna.
Därefter var det då dags för uppsittning och vi hade gemensamt utsett Ingvar till färdledare, vi trodde oss veta att han kunde läsa karta lite bättre än vi andra och framförallt hitta tillbaka om vi skulle köra fel, och sen drag vi iväg, Regementsgatan, Mariedalsvägen sen Tygelsjö, Hököpinge, Vellinge, 101-an till 108-an o sen 108-an till Trelleborg o en HD säljande MC firma där.
Ja och efter den mycket upplyftande rutten, var det då dags med ytterligare frågor o framförallt kaffe, det senare visade sig lite svårare att få då organisationen inte hade koll på läget eller hade haft sovmorgon eller nåt. När vi gick där o kollade hojarna i butiken tyckte vi oss känna igen en viss grön Road King som verkade fått cement-dojor o tydligtvis tyckte om att stå kvar där. Utanför stod det nu en himskans massa hojar då dom flesta nu hunnit fram till denna kontroll, det var imponerande att se.
Här tyckte vi nu att vi inte skulle köra rätt rutt tillbaka, för vem är intresserad att köra E6-an upp till Malmö, nä vi blev ledda av IA över Skåre, Höllviken, Vellinge, Hököpinge o sen några vänster o höger för att så komma till slutmålet MC huset Malmö där dom sista frågorna fanns. Här var det välorganiserat med invisare var man skulle parkera osv. allt för att det skulle löpa så enkelt som möjligt.
Ja frågorna kan vi väl lämna därhän, de var rena gissningsleken. Vi tänkte oss en körv, men det stannade vid tanken då vi såg kön, om man sen räknade ut med vilken fart korvarna skulle grillas med kunde man snabbt räkna ut att sannolikheten för att käka rå korv var överhängande. Svaren på frågorna skulle efter en stund delges, jau kan ju inte säga att Hojåkarna varit några fenor på att svara rätt, det fanns 13 frågor, det var en stackare som hade 10 rätt. Vem av oss som hade flest rätt här väl inte riktigt klart, Jeanette hävdade 9 rätt men sen kollade hon igen o då var det plötsligt 7.
Ja så vi vet inte riktigt för vi beslutade att överge detta och åka till Glasskiosken i Bjerred. Sagt o gjort, Patrik var glass sugen så han ledde oss dit. Diverse glassar inhandlades och dessa avnjöt vi i solen, och det gällde att käka snabbt för det var varmt o glassen smälte.

Tack för en trevlig hoj dag. Man kan bara påpeka att den som lagt upp rutten för Wind & Fire Rallyt inte lagt ned mycken möda på att hitta vägar, 108-101-an o E6 de kan vem som helst.
Robban.
Bilder finns på 
Krydd foto 

< Tillbaka >