Rubrik Datum Text av Bilder av
Avrostning Dalby 09-04-18 Robban Ibe

Av-roostning hos Sydsten.

Anders o Bengt hade än en gång inbjudit Mc åkare till Avrostning hos Sydsten. Kryddan blev ett gäng som åkte dit, men först samlades Malmö gänget på klubben före avfärd. Det var Hans, Anneli, Ingvar A, Eskil, Ole, Leif o Robban. IBe kom på 4 hjuls släde o hade minnes förstärkaren med sig (kamera). Vi mullrade iväg i samlad trupp till Dalby och Sydsten där Adrian o Karin, Kurt, Staffan och Jeffe mött upp. Huj vad det hade kommit mycket hojar redan, men vad kunde man annat förvänta sig, det var en klarblå himmel och en god sol som lyste på oss så dagen lovade varmt o gött.

Anders o Bengt önskade alla välkomna o drog regler o föreskrifter samt även varningen för att det kunde finnas något slirkiga partier. Så hojåkare "on your marks" och sen drog det igång. Snirkel, broms, svänge o garage bana, ja jisses med koner. Det tränades mycket flitigt både här o där. Vissa konstaterade att man behövde mer övning, andra sa sig redan vara mästare - jo man tackar. En del av övningarna är nästan omöjliga att utför helt rätt med stora tunga järnslädar men som bilderna nedan visar så går det faktiskt.

Nu slöt även sportvagns sektionen upp i form av Richard o Lena. Trots påtryckningar kunde vi inte få dom till att o sladda runt mellan konerna med BMW´n, synd hade varit roligt.

Efter en timmes tid var det verkligen varmt i pälsen och då blev det tid för paus med kaffe o körv från grillen. Psykningen under pausen var som vanligt stor inom gänget om vem som var störst bäst o ......! Det blev dags igen att sitta upp och göra lite mer av övningarna innan vi ansåg oss vara helt utlärda!! Vi tackade o tackar än en gång Anders o Bengt för mycket väl genomförd avrostning och för deras nerlagda arbete på detta.

Ingvar A tog nu täten på det gäng som ville åka en tur i det sommarlika Skåne landskapet. Vi fick oss en vacker tur över stock o sten o även en dammig grusväg lockade han ut oss på. Ingick denna i övningen månntro? Efter ett antal mil hamnade vi så i Skurup för att ta en fika o glass paus innan kursen sakteliga vände åter mot Malmö där den ene efter den andre vek av emot sitt.
Tack alla för en god dag.

Bilder finns på  Krydd foto 

< Tillbaka >