Rubrik Datum Text av Bilder av
Bensågartur 09-05-01 Robban none

Solen den sken så vackert, det var varmt o gött hojväder.
Då kom Ingvar A på den lysande ide´n att vi tar o rullar upp till Hässleholm o skrämmer upp IBe lite grann.
Sagt o gjort, än en gång , i ett splendid hojväder blev det E22-an upp, två välmullrande V-tvinnar skrämde bort varenda stackars vild djur på vägen- OOh vilken hoj tur.
Väl framme på bensågar avdelningen fick vi faktiskt IBe till att o "tappa hagan".
Man kan väl säga att han verkligen är vid gott mod, till och med de stackars sjuksystrarna
tyckte " de ju hemskt vad Du e högljudd Bengtsson" o vi som vet - ja då e de på rätt väg med herr IBe. När dom sen kom med sjukgymnast o dylika attiraljer ja då tyckte Ingvar o jag att det nog var bäst att rymma fältet, för det var ju ett himskans gnällande på den lille mannen när dom skulle få han till o ta sej "å bingen" för ett litet ynka 100 meters lopp - så tyvärr har vi inga varvtider att ge vidare, men mina gissningar e nåt si sådär 4 ljusår eller dylikt. Vi två Amigos tog sedan en lite annorlunda väg hemåt över Finja o sen några andra konstiga orter innan vi kom fram till N Rörum ja o sen e jag helt ute o cyklar, det stod skyltar till Röstånga, visst de var ju rätt riktning, sen blev landskapet platt som en pannekaga, o de vet jag att de e de minsann inte vid Röstånga, då minsann dök den där konstiga doften upp av någonting konstigt o så stod det plötsligt namnet på den orten som Kenneth inte tycker om - ESLÖV, Ja ha, men hur vi kom
dit det vet bara stigfinnar Ingvar. Kaffe stod just då högt i kurs, tro inte att ngt sådant finns i ovan nämnda håla en solig dag i maj. Nä det blev fiket i Gårdstånga, men det var inget fel på de. Därefter kurs till virrvarret i Malmö.
Men iallfall det var en underbaaaar hojdag, och vi har konstaterat - norra Skåne - vilka hojvägar där finns.

Bilder finns på  Krydd foto 

< Tillbaka >