Rubrik Datum Text av Bilder av
2 kryddiga Åhus glassar 09-09-08 Robban Patrik

Högsommardag, o den gule skivan lyste o värmde gott på oss. Patrik K hade föreslaget en eftermiddagstur så vi träffades i Sandby 14,30 o diskuterade eventuellt mål, i Patriks ögon lyste bara glass o var serveras denna bäst, jo just i Åhus. Gps-en drogs fram o den räknade snabbt ut en bra o krokig väg till glassen, så iväg for vi.
Harlösa-Östraby-Önneköp- Sönnarslöv-Everöd o sen Åhus o hamnen där vi sladdade in o fick varsin jätteglass som vi kämpade i oss där vi satt o bara hade det extra skönt i solen, Um um ibland leker livet lite extra. Efter en timmes tid så bestämde vi att lägga kontrakurs på samma underbara vägar för att så småningom lirka oss fram till Vikingabyn i Löddeköpinge o den sedvanliga tisdagsträffen där.
Wau vilken väg det är, dock hade vi nu solen stående så pass lågt att det blev lite störande i vissa lägen men 18,17 exakt! landade vi i Löddeköpinge där vi blev mötta av både Rune o Ingvar.
Vi fyra gick omkring o myste o kollade bilar o hojar och berättade om gamla bilar-och annat vi varit närheten av långt bak i tiden. Men så småningom tar ju allt roligt slut o vi äntrade hojarna o begav oss hemåt i en ljummen solnedgång

Bilder finns
på  Krydd foto 

< Tillbaka >