Rubrik Datum Text av Bilder av
Gåsamarschen 09-09-20 Robban alla

Gåsamarschen i högsommarvärme
Ingvar A, Ole, Eskil, Leif, Hans o Annelie o Robban träffades på klubben vid tio draget o satte kurs mot Bialitt o kaffestugan där starten på detta rally skulle hållas, strax innan vi kom fram så mötte även Patrik upp o så var vi fulltaliga.
Det var mycket hojar här och en hel del hade redan satt igång med att dricka kaffe, men inte vi inte. Vi anmälde oss o sen hängde vi på stigfinnar Andersson över stock o sten på fina vägar.
Första kontrollen i Stehag, ja våra kunskaper har väl ett o annat att önska tyckte jag mig märka. Puh här var det varmt o man hörde klagomål om värmen både till höger o vänster ( vänta bara !). Kursen gick längs Ringsjöarna och nästa kontroll var i Ludvigsborg, här blev det att spela crocket med mer eller mindre goda resultat, roligast var som vanligt Eskil som för dagen hade en spelstil som gick utöver vad man tidigare sett, ja inte klarade han tidsfristen, men roligt var det. Sen slängde vi oss i gröngräset och hade en god lunch paus, vi fick tilldelat lite extra tid av stigfinnaren så alla (Eskil) kunde ta det lugnt.
Nästa kontroll låg vid Harlösa Kyrka, men lite fel i körbeskrivningen gjorde att det blev en liten omväg, och det var många som gick på den fadäsen. Här var grillen i gång o köerna var långa, dels till hamburgaren och till en knivig kunskapsfråga, ente många rätt där inte. Kaffe hurran kom fram igen och vi slappade i gröngräset och lät solen koka oss en stund innan vi återigen satte kurs mot kontroll fyra som låg längs vägen vid Bökeberg, inte världens bästa o säkraste plats kan man tycka längs den trafikerade 108-an. Lite praktiskt igen och nu började vi nog kunna utkristallisera vem av oss som tog poäng på övningarna, Annelie.
Sista kontrollen låg på SKMC´s klubbstuga och vi satte kurs dit. Leif var tvungen att avvika hemåt under vägs så vi vinkade av honom när han satte kurs över Arrie. Sista testen vid målgång togs med elegans av Ole, men som vi sa, han har nog tjuvtränat flertal gånger på Bakken.
Kaffe och frallan satt gött när vi sen satt o summerade dagens runda. Vi hade iallafall roligt, hur vi sen placerade oss det får vi se senare.
Tack alla för en trevlig dag och ett tack för ett välorganiserat Rally av SKMC.

Bilder finns på  Krydd foto 

< Tillbaka >