Rubrik Datum Text av Bilder av
Niels over there 2011-06-08 Niels Niels

Vi fick en Krydd hälsning från Niels som nu är "over there" igen, denna gång går resan med bil, han lovade ju dyrt o heligt att inte göra om fjolårets 650 mila resa på en Harley en gång till, här är hans mail:

**** ---- ****

Lige en lille hilsen her fra Guds eget land. Efter diverse indkøb i Los Angeles gik turen i den fine bil til Las Vegas. Her var alt ved det gamle, ikke til at se forskel fra sidste år. Mandag kørte jeg gennem Death Valley. Temperaturen var en skuffelse.  Det varmeste sted var 28 grader.

Efter en overnatning lige uden for dalen i Beatty, kørte jeg tirsdag morgen til den (blandt motorcykelfolk) berømte Bonneville racerbane i Wendover i Utah. Jeg havde hele banen for mig selv det første kvarter, så kom der 2 biler til og gjorde mig selskab. Desværre var  banen våd, og så bør man ikke køre på den. Jeg kunne dog ikke lade være med at tage en lille tur på saltet alligevel.

Herefter forsatte jeg af Highway 93 op til Twin Falls, hvor jeg sidder og skriver denne mail. I morgen fortsætter turen nordpå. Når jeg kommer til Kalispell drejer jeg til venstre af Highway 2 mod Vancouver.

Kan I alle have det godt.

Niels

Niels på Bonneville Race

 

2011-06-20

Efter Vancouver gik turen sydpå og jeg er nu på kystvejen Highway 1. Har været ude på en lille omvej på 200 km fordi jeg ikke ville have et hotel ved Highway 1, men ville op i bjergene. Der gik bare 100 km inden det første hotel dukkede op. På det tidspunket var jeg nået til en by på 80.000 indbyggere, alligevel måtte jeg køre rundt i ca. en ½ time for at finde et hotel. Efterfølgende tog det mig yderligere ½ time at finde et sted at spise. Ikke lige min heldigste dag J

Dagen efter var jeg dog mere heldig og faldt en lille hyggelig by lidt væk fra hovedvejen. Og fandt mig et fantastisk B&B.

Jeg er nu nået til San Francisco, hvor jeg bliver et par dage.  Herefter er det Camel og Santa Barbara, inden hjemturen fra L.A. fredag morgen.

Dette er så det sidste rejsebrev, der skal jo også være lidt at fortælle når jeg kommer hjem.

Kh
Niels

"Marina district San Francisco, Goldengate Bridge i bakgrunden med sedvanlig dimma
till höger syns kupolen på Place of Fine Arts
http://www.panoramio.com/photo/4803006 " /Robbans not.



< Tillbaka >