Rubrik Datum Text av Bilder av
Rapport Hanatorp 2012-05-17 Janne Alla

MCK Kryddans kristiflygare tur startade strax efter 9 från klubben. Redan där tappade vi 2 ekipage i kön. Ingvar tog oss övriga genom Arlöv och ut på motorvägen norrut. Vi hann dock inte längre än till Löddeköpinge avfarten innan vi stannade på första möjliga busshållplats för att trä på oss regnkläder.
Färden gick sen vidare till Saxtorp där Patrik och Rickard skulle ansluta. Där fanns även de 2 äkta ekipagen. Nu fattas bara en hoj som snart ansluter då turen gick vidare via Tågarp och Sireköpinge. Därmed var vi fullt manskap dvs. 17 personer. Färden fortsatte via Kågeröd och norrut sen är jag lost och kan inte säga var vi kört. Hela resan har dock körts på härliga vägar.
Hela resan på 30 mil genomfördes i härliga 8 grader varmt med mer eller mindre regn hela vägen samt kraftiga vindar. Det var till och med så svalt så att de flesta behöll hjälmen på vid bensträckarna.
Efter 4 stopp inkl tankning var vi till slut framme på campingen vid halv 4. Alla fick sina stugnycklar och installerade sig. Då alla var väl avkylda kan jag tänka mig att nästan alla unnade sig något värmande.
Efter lite rast vila var det sen dags för den förbeställda middagen kl 17 som bestod av kall rökt fläskfilé och potatisgratäng samt en portion lax. Maten smakade riktigt gott efter denna dag.
Efter maten var det varierande aktiviteter fram till kvart över åtta när vi bänkade oss vid storbilds tv-n. Någon utan att nämna namn kunde inte avsluta dagen utan gå 6 km för att köpa en tandborste som ersättning för den han glömt hemma. Sen somnade nog de flesta vaggade.

Janne

Lite bilder finns här -
och mer text o bilder kommer kanske

Attans regnande

De e tufft o vara Biker i regn o kyla



< Tillbaka >