Rubrik Datum Text av Bilder av
Beddingestrand 2012-07-08 Arne Arne

Niels och Arne åkte en tur till Beddingestrand och åt Danskdjävel. Vi möttes på klubben och bestämde att vi åker efter Niels gps .

Ja vilken gps, vi kom ut på ring leden mot Svågertorp och ett varv runt Ikea sedan tog jag över en stund så vi kom på rätt väg. Efter ett tag fick gps-en göra nytta igen och vi hamnade långt ut på landet med mycket fina vägar. Efter några mil valde gps-en grus väg några kilometer och vi kom in i ett samhälle (by) på ca 10 hus där folk tittade och säkert undrade vad vi var för några som dök upp, efter ett lugnt åkande några mil närmade oss sakta men säkert Beddinge.

Nu började jag känna igen var vi var och blev förvånad när det svängdes av från den "rätta" vägen, ja jag ser ju var vi hamnar tänkte jag och jodå vi kom in i byn Beddinge men från ett annat håll hm mm fanns det en väg här ? Ja där ser man vad blind man är när man åker ofta samma väg.

Glassen och kaffet smakade bra och vi kontaktade Göran efter intagen måltid och bestämde träff på vägen mot Tomelilla.

Startade upp och åker mot Ystad, när vi lämnade kiosken och kom ut ur samhället tappade vi synen båda två oj var det fel på glassen ? Nej det var tjock dimma och den blev värre och värre.

Vi satte kurs in mot landet och slapp dimman men vad är detta, grus väg igen ? Ja vi håller god min och åker mot målet. Håller kontakt med Göran så vi möts på rätt ställe och landar så i en annan liten by där vi inväntar mötet. Undrar var dom tog vägen ? Då ringer Göran och frågar var vi är och jag svarar vid järnvägen då hörs ett litet skratt och han säger stanna där vi kommer.(dom stod bakom nästa gathörn). Göran och Eva anslöt sig och visade vägen till Ystad där det skulle fikas i hamnen och  det blev hett och svettigt så när det var färdigfikat åkte Niels och jag hem stora vägen och dom andra tog nog en egen liten sväng genom den skånska naturen.

Några bilder finns här

Niels, Göran o Eva i den goa solen



< Tillbaka >