Rubrik Datum Text av Bilder av
Bad o MC tur 140727 Maria Maria, Jim

Så kom vi iväg på tur i det underbart vackra vädret.
Väldigt svettigt och varmt när man stod still, skönt när man körde men ack så njutbart när vi fick doppa oss i/på Mossbystrand. Vi skulle kört från klubben 11.00 men undertecknad blev 10 min sen ( barnbarnet skulle lämnas åter efter övernattning hos mormor) och jag vet att man inte ska skylla ifrån sig, Men varför erkänna nåt man inte behöver.
Dock fick vi ändå vänta på stackars Göran som hade fått problem m GW:n, Eva hoppade av redan hemma o Göran kom aldrig till klubben utan direkt ner till stranden men körde tyvärr hem igen. Robban hängde med till Skivarp men vände sen för att ta emot gäster. Glass intogs på Ica i Skivarp av mig o Geoffrey, resten avstod från dylika godsaker?!

Någon badkruka såg jag inte till idag, skulle i så fall vara Göran som inte kom längre än till parkeringen... Visst har vi det varmt o visst klagar vi lite men snart nog så kommer annan väderlek så vi får passa på att njuta.
Foton glömde vi helt av men tog trots allt ett vid Hyby kyrka! Vi körde raka vägen ner o småvägar hemåt. Jim o Mona körde till Ystad för att smörja kråset innan hemfärd.

Dom som körde idag var jag, Agneta, Geoffrey, Mona, Jim, Robban och Göran.

En kort sammanfattning: mysig dag!!!

Kram alla// Maria o Pärla

Med risk för cementfot så kommenteras inte nedanstående bild

Äta måste man


< Tillbaka >