Rubrik Datum Text av Bilder av
Bosarpsjön 2014-10-05 Robban

Thomas, Patrick,
Arne, Maria


13 hojar satte kurs mot Bosarpsjön denna underbart sköna höstdag. Ingvar tog täten och styrde oss över Lund, Harlösa. Östraby, Långaröd, Svensköp, Linderöd till Bosarpsjön. Solen lyste på oss och vi hade en måttlig vind är vi åkte genom ett Skåne som skiftar mer och mer i gult o brunt. Första stopp blev på ett vindstilla Hjularöds gods. Här var underbart i värmen men vi fick inte stå så länge innan Ingvar manade till uppsittning igen. Vägen ormade sig genom och över stock o sten och vägavsnittet från Östraby till Linderöd är tidvis verkligen en hojåkares eldorado. När man som redax låg sist i kön var det verkligen en härlig syn när vägen nästan slog knut på sig själv och synfältet fylldes med hoj efter hoj som ormade sig fram, mäktigt. Väl framme vid Bosarpsjön var det så dags för vårt medhavda kaffe och vi placerade oss mangrant vid strandkanten och myste i solen o lät kaffet väl smaka oss. Så småningom var det sen dags för returen och vi fortsatte vår vindlande färd över Häglinge, S Rörum, Ludvigsborg, Höör, Stehag, Skarhult, Flyinge, Sandby, Lund o hem. Några stack av tidigare hemåt men fram till Lund var vi samlade men sen sa det poff o så vart allt upplöst, vi brukar normalt stanna strax innan och säga hej, men inte idag, men alla fattade nog ändå?
Dagens Kryddor på drift: Ingvar o Karina, Anneli, Hans, Jim, Janne, Thomas, Thomas o Ami, Ingvar_S o Helene, Arne, Maria, Ole, Patrick, Robban.

-----------------

Maria´s mail.
 "Tack för en underbar tur idag på supertrevliga vägar Ingvar !!! Dock har jag 3 st kanelsnäckor med hem igen ( vad har du emot min figur Ingvar ?) trodde du skulle lägga in ett stopp till.  Jaja..... frysen ska ju användas till nåt
Kram po er alla Kryddor o ha en skön söndagkväll, nu é det ner till tvättstugan!      Maria "

Några bilder finns här

Aah nu smakade kaffet gott här vid strandkanten



Första bensträckaren

< Tillbaka >